14 hozzászólás

  • woody 2013. november 12. 09:10

    1
    Itt lehet, hogy szigorú ellenőrzés van, de a mekiben biztos nincs.
  • leister 2013. november 12. 09:37

    2
    a mekis hus mindig az adott ország husiparábol van.. ezzel is segitve a gazdaságot... vagy mi a fos.......
  • outlawangel9 2013. november 12. 10:43

    3
    mar a címben is hazugság van : hús :P
  • lalooohun 2013. november 12. 11:24

    4
    Akkor mindenkinek jó étvágyat ehhez a húsnak kinéző akármihez... ;) Amúgy persze, hogy szigorú ellenőrzés van. Ellenőrizni kell, hogy a mocsokszint tuti legyen... Az mióta számít húsnak ami nem bomlik le??
  • Kalmani 2013. november 12. 11:54

    5
    Minden húsipari termék hasonlóan készül készül...
  • Mr. Hyde 2013. november 12. 14:13

    6
    Most őszintén, leírás nélkül ki gondolná azt, hogy itt ehető dolog készül? :D inkább valami biológiai kisérlet első ránézésre
  • kléni #4 2013. november 12. 15:14

    7
    Semmi probléma nincs ezzel Fel van dolgozva, ez csak a gyártás, és ellenőrzés. Bármi is legyen benne, senkinek nem árt pár alkalommal. Az más kérdés, hogy egyesek csak mekis kaját esznek, de ha csak egy bármilyen másik, egészségesnek nevezett dolgot ennének, az ugyan úgy egészségtelen lenne. A mekis kajával sem az a baj, hogy minden vacak van benne, hanem hogy nincs meg benne minden tápanyag, amire szükségünk lenne.
  • Airmen #7 2013. november 12. 17:35

    8
    @kléni: Ott a pont!

    Kémia órán is kielemeztük hogy mi is állhat a nem lebomló gyorséttermi kaják mögött.Aztán az lett a megállapítás hogy olyan sok sz@r nincs benne, és nem döglik meg tőle az ember ha megeszi mert olyan anyagokat tartalmaz amikből akkor is nehéz elérni a határértéket ha csak azt eszi az ember egész nap(aki ilyen az meg is dögölhet nyugodtan mert hülye).Írtam már korábban egy olajos cikkhez hogy a tanulmányok végeredménye attól függ hogy ki a megrendelő.
  • brawl 2013. november 12. 18:01

    9
    #5 #8 Nem kéne, hogy az orrukat is takarja?
  • cancer 2013. november 12. 18:43

    10
    Engem nem érdekel....most benyomok pár sajtburgert a mekiben.:)
    Ha a fekete humor oldalról nézzük a dolgot....a Fülöp szigeteken most valószínű, hogy nem néznék, hogy milyen szarból készül a hamburger....csak legyen mit enni.
  • kléni #9 2013. november 12. 19:10

    11
    @brawl: Csak bemutatják, mit értenek a "szigorú" szó alatt. :D
  • Jumbo 2013. november 12. 19:40

    12
    Ez igen... lemérik, hogy nem radióaktiv a hus esetleg. :D
  • sxxavier 2013. november 12. 20:48

    13
    A meki nem attól egészségtelen, hogy mérgező vagy fertőző alapanyagokat használnak fel. A minőségbiztosításuk nagyon is jó, a folyamat során számtalan helyen biztosítsák, hogy a vásárlóhoz kerülő étel egyenletes minőségű, és biztonságos legyen.
    A problémát a tápanyag-összetétel jelenti, ami viszont annyira torz, hogy a rendszeres fogyasztása már kifejezetten káros. Érdemes megnézni - én meg szoktam - hogy egy-egy tápanyagból mennyit tartalmaz egy szendvics.
  • sxxavier 2013. november 12. 20:49

    14
    Javítást kérek az előző kommentemhez: indokolatlan suk-sükölés: biztosítsák helyett biztosítják
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!