Fábry Sándor a bíróságon.

Ma ilyen napom volt - csacsogta Fábry Sándor, aki az egybegyűltek legnagyobb döbbenetére nőnek maszkírozva jelent meg tegnap a Fővárosi Bíróságon. A taláros testület viszont nem viccelt, és első fokon elemeszelte a Showmant. Az ítélet szerint megsértette Terry Black emberi méltóságát.
Fábry átváltozása olyan jól sikerült, hogy eleinte nem is keltett feltűnést a bírósági folyosón várakozó, piros felsőt, elegáns sötét szoknyát, magas sarkú cipőt viselő középkorú nő, akinek a sminkje és a frizurája is teljesen rendben volt. Ám a jelenségről hamarosan kiderült, hogy valójában nem más, mint Fábry Sándor, akit Terry Black perelt be. Az Esti Showderben ugyanis többször élcelődött Terryn és családján.
- Részint azért öltöttem női ruhát, hogy egy kis derűt, vidámságot, játékot varázsoljunk a törvényhozás szürke falai közé. Persze a bíróság maximális tisztelete mellett - hangsúlyozta lapunknak Fábry. -.
Részint azt is mondhatnám röviden, hogy ilyen napom volt, hiszen női ruhában járni nem bűn, részint talán tiszteletadás azok felé, akik másként gondolkodnak - magyarázta Fábry, miközben parókáját igazgatta.
A tárgyalásról a sajtó képviselőit kitessékelték, csak az ítélethirdetés volt nyilvános. Az ítélethozatal előtt Fábry még bizakodott.
- Felmentő ítéletben reménykedem, de semmin sem lepődnék meg. Ha elmeszelnek, leveszem a parókám - mondta.
Bár Fábryt nem mentették fel, parókája mégis a fején maradt. A Fábry Showban elhangzott "Terry Blacknek nem lehetett nő az anyja" mondatért a Fővárosi Bíróság elsőfokon eltiltotta Fábryékat további hasonló jogsértésektől, 900 ezer forint kártérítés megfizetésére és magánlevélbeni bocsánatkérésre kötelezte, illetve a következő adás előtt az ítélet rendelkező részét ismertetni kell a nézőkkel. Fábryék megfellebbezik az ítéletet.
Terry Black nem jelent meg a bíróságon, a tárgyaláson történtekről jogi épviselőjén keresztül értesült.
- Fábryt minősíti, hogy női ruhában jelent meg a tárgyaláson, ennyire veszi komolyan a bíróságot. A bíró úr döntésével nem értek egyet,
fellebezni fogom az összeget - morgolódott Terry Black, aki eredetileg 9 milliót szerett volna Fábryból kifacsarni.

8 hozzászólás

 • katrina 2007. május 4. 12:32

  1
  Minden szótudó és médiaszerte ismert embernek van felelőssége a társadalom értékítéletének formálásában, de övé a szólás lehetősége is. Én csak gratulálni tudok ehhez a hozzálláshoz és hogy mer tükröt tartani az olyan önmagukból kifordult " sztárok" elé is mint a győzike, tüncike, akiktől az igényesebb emberek hánynak.
 • tibsi 2007. december 22. 23:48

  2
  szivesen lettem volna bíró az ügyben

  ez a produkció meg ér 900-at
 • Feri Bleck 2007. december 23. 00:38

  3
  A biblia bűnként ítéli meg a homoszekszualitást és "fertelmesnek"; a bíróságok a bűnöket lennének hivatottak meg- ill. elítélni; amennyiben a bűnösök mellé állunk, úgy magunk is a bűnnel vállalunk közösséget.

  A bűnösök büntethetnek ártatlanokat?

  Sándor! Te pedig ne csúfolódj, mert sokba kerül!
 • Háh 2007. december 27. 20:49

  4
  Fábry hatalmas:D:D:D
 • romanok 2009. március 7. 13:36

  5
  Fábry jól tette amit tett,undorító ez a terry,adja ajó apát és milyen életet élt külföldön???
  Micsoda förtelmekben volt benne,emlékszem egy show -ban bejelentette,hogy az estergomi bazilikában fog esküdni,-akkor még férfit akart elvenni,a showban jelenlévő katolikus papot,-aki ezt nem engedte-azt mondta neki::"LECSAPLAK MINT A TAXI ÓRÁT""!! azt hiszem egy Jakubcsek show-
  ban volt,a saját szememmel láttam,akkor még homok volt!!!
 • Dyman 2009. október 24. 01:51

  6
  ez a terry olyan mint garrison a south parkban, volt az már minden xd
 • súgó 2010. január 21. 16:54

  7
  xD
 • RIP 2012. november 8. 08:33

  8
  Terike lol
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!