6 hozzászólás

  • Athesz július 16. 17:36

    1
    Ez a világ legnagyobb baromsága amit lehet csinálni h elhúzom a kormányt abba az irányba ahova majd kifordul az elém bevágó autó O.o
  • kléni #1 július 16. 18:18

    2
    @Athesz: Miért? Ha semerre se fordul, garantált a frontális. Ha valamelyik irányba behúzza a kormányt, kis eséllyel az idióta autós vagy lefékez, és elsurran előtte, vagy felgyorsul, és elfér mögötte. Pistike honnan tudná, hogy az előtte lévő vezető észbe kap-e, vagy halálára megy?
  • Athesz #2 július 16. 19:05

    3
    @kléni: Nyilván nem a frontálisra értettem hanem pl ami 0:40-nél van h besorol eléd. Csak nekem logikus h arra húzzam azt a rohadt kormányt amerről ő jött ? :/ Akkor tudom elkerülni. Nem kötekedés komolyan kérdem. Meg ez a dudálás a világ legnagyobb öngyilkossága. én ezt megértem h jelezni kell a baromnak h "ökör nézd már mit csinálsz" de el kell engedd a kormányt :D
  • kléni #3 július 16. 19:10

    4
    @Athesz: És ha az utolsó pillanatban észreveszi, és beletapos a fékbe a másik autós? Akkor pont azért lett volna karambol, mert jobbra húzta be a kormányt, pedig elmehetett volna a bal oldalt még mellette.
  • paraszt75 július 16. 22:49

    5
    Mennyi hülye, Jézus istenem.....
  • jk88 július 17. 21:26

    6
    A ruszkiknál úgy tűnik, túl gyorsan ment végbe ez a "motorizáció" izé, pedig ők még éppen hogy csak elérték a lovas szekér szintet. Kellett volna nekik még 2-300 év.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!